Veřejné pravidlené plavby

Veřejné pravidlené plavby

Jak objednat a co očekávat od pravidelné veřejné plavby.

Pokud máte zájem o veřejnou pravidelnou plavbu, můžete vybírat z naší nabídky, která je uvedena na těchto stránkách, kde ji můžete rovnou objednat, nebo poslat objednávku emailem nebo také zarezervovat telefonicky. Vždy však doporučujeme udělat objednávku přímo nebo poslat email, neboť potřebujeme pro zpracování rezervace Vaše kontaktní údaje.

Druhy plaveb:

Plavby jsou buď 1 hodinové, nebo vícehodinové s rautovým občerstvením.

Plavby hodinové je možné platit v hotovosti na místě, nebo předem bankovním převodem nebo online platbou.

Plavby s rautem, je nutné vždy zaplatit předem, tak abychom Vám byli schopni garantovat místo na lodi.

V případě objednávky na poslední chvíli je možná také platba na místě, ale v tomto případě Vám nemůžeme garantovat místo na lodi. Proto vždy doporučujeme plavbu rezervovat a zaplatit s předstihem.

V případě platby předem Vám vždy po Vaší rezervaci zašleme výzvu k platbě. Po obdržení platby Vám následně zašleme voucher na plavbu a uděláme pro Vás fixní rezervaci na lodi.

Doporučení

Abychom s Vámi mohli flexibilně komunikovat, je vždy dobré uvést kromě emailu také Vaše telefonní číslo.

Dostavte se na molo k lodi v dostatečném předstihu, alespoň 10-15 minut před odplutím. Loď nemůže na opozdilé cestující čekat a musí vyplout na čas.

Mějte u sebe voucher na plavbu buď v papírové podobě, nebo v mobilním telefonu.

Odkud se vyplouvá?

Všechny pravidelné plavby (hodinová, obědová, s večeří) odplouvají z Dvořákova nábřeží u Štefánikova mostu. U každé plavby je uvedeno číslo mola a také název lodi, na které se plavba koná. Tyto informace budete mít také na voucheru pro plavbu.

Jaká je trasa plavby?

Hodinová plavba se pluje mezi komorami Smíchov a Štvanice. Uvidíte centrum, Pražský hrad a proplujete pod Karlovým mostem. Plavby s obědem/večeří proplouvají zdymadlem, takže vidíte celé centrum včetně Vyšehradu.

Nabízí se na lodi občerstvení?

Každá loď má svůj bar, kde si můžete objednat ze široké nabídky nápojů (teplé, studené, alkoholické či nealko), případně drobných pochutin. Plavby s obědem a večeří v sobě obsahují občerstvení ve formě rautu. Nápoje si kupujete sami přímo na palubě lodi.

Jaké je složení rautu?

Menu na pravidelné plavbě je specifikované v konkrétní nabídce. U pravidelných veřejných plaveb není možné přichystat raut na přání ani ho nijak měnit.

Je možné zarezervovat stůl?

Stoly se na veřejných pravidelných plavbách běžně nerezervují, klienti si svá místa vybírají sami při příchodu na loď. V případě, že jste větší skupina, je možné rezervaci stolu pro Vaší skupinu zařídit.

S jakým předstihem musím udělat rezervaci?

Čím dříve, tím lépe. Jsme zvyklí plavby zařizovat i na poslední chvíli, ale některé plavby je třeba platit předem buď kvůli kapacitě, nebo protože se jedná o větší skupinu hostů.

Můžeme si sebou vzít psa?

Na většinu lodí je možné si menšího psa vzít. Na skutečnost že sebou chcete mít psa vždy upozorněte předem. Je lepší řešit individuálně plavbu od plavby a samozřejmě na vlastní nebezpečí.

Je plavba přístupná i pro vozíčkáře/kočárky?

Určitě ano, ale šířka vstupu je menší než u standardních dveří. Obecně platí, že pokud jste schopni manuální vozík/kočárek složit a handicapovanou osobu/dítě přenést na loď, pak by neměl vzniknout žádný problém. Pozor, toalety nejsou uzpůsobené pro vozíčkáře.

Můžeme dostat skupinovou slevu?

Bohužel skupinové slevy neposkytujeme. Každá osoba platí danou cenu uvedenou v nabídce. Děti od 0-3 jsou zdarma, děti od 4-9 let mají sníženou cenu.

Mohlo by Vás zajímat

Jak si objednat privátní / soukromou plavbu

Co je potřeba pro objednání privátní plavby na míru a časté dotazy.

Jak si objednat privátní / soukromou plavbu

November08